Κρήτη: Ανησυχία για οικόπεδο γεμάτο με εύφλεκτα πλαστικά υλικά (Βίντεο)

Η τοποθέτηση νάιλον και άλλων πλαστικών υλικών σε οικόπεδο που βρίσκεται μεταξύ Γρα –Λυγιάς Στόμιο, το οποίο είναι ενοικιασμένο από ιδιώτη, προκαλεί αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής που επισημαίνουν την επικινδυνότητα πρόκλησης φωτιάς με ότι επιπτώσεις μπορεί να έχει αυτό.

Ειδικά μιας και το συγκεκριμένο οικόπεδο είναι κοντά σε κατοικημένη  περιοχή όπου σε κοντινή μάλιστα  απόσταση υπάρχουν και θερμοκήπια. Εκτός από το νάιλον μπορεί κανείς να βρει εκεί σωλήνες, κλούβες, παγούρια κ.α. Το ερώτημα που θέτει ο κ. Νίκος Λιόκαλος, κάτοικος της περιοχής που μίλησε στον Ηχώ Fm 99,8 είναι εάν και κατά πόσο ο χώρος αυτός είναι αδειοδοτημένος και εάν έχουν ληφθεί τα αναγκαία μέτρα προστασίας σε περίπτωση φωτιάς ώστε να μην κινδυνεύσουν πολίτες, σπίτια, θερμοκήπια.

Σε επικοινωνία που είχε το hxonews.gr με την αντιδήμαρχο, κα Μαρία Ρουμελιωτάκη, μετέφερε ότι η υπηρεσία είναι ενήμερη για το θέμα για το οποίο μάλιστα έχει επιληφθεί και Δημοτική Αστυνομία.

Να αναφέρουμε ακόμη ότι από τη Δημοτική Αστυνομία έχει επιβληθεί στον ενοικιαστή του οικοπέδου πρόστιμο 1500 ευρώ και πριν από λίγες ημέρες του επιβλήθηκε και δεύτερο πρόστιμο 3.000 ευρώ. Για το θέμα έχει ενημερωθεί από τη Δημοτική Αστυνομία η αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας προκειμένου να επιληφθεί καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Επίσης έχει ενημερωθεί και η Αστυνομία.

Ακολουθεί συνέντευξη Νίκου Λιόκαλου:

hxonews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί